Szilágyi Norbert Richárd

Szilágyi Norbert Richárd


RÖVID TÖRTÉNETEM


Szilágyi Norbert Richárd vagyok és n
éhány éve keresgéltem lelkesen és hittem abban, hogy lehetek sikeres, elérhetek bármit és lehetek az, aki csak szeretnék. 

Sötét szombat hajnalban, amikor más még kényelmesen alszik és élvezi a hétvégét, én már a fröccsöntő gép mellett nyomkodtam a gumitalpakat műanyag edényekbe egy Debrecenhez közeli gyárban. Ez volt életem első diákmunkája, 12 órát töltöttem egy büdös, olajos gyárban szombaton reggel 6 tól 18.00-ig. Szörnyű első nap volt. Buszt még sose vártam annyira, mint azt a kis rozoga IKARUS-t, ami visszavitte a munkásokat a városba. Mikor haza értem mozdulni se bírtam és a vízhólyagokat számoltam a kezemen. Hogy kerülök én ide?Ekkor kerestem életemben először pénzt. Itt kaptam igazából az első nagy leckémet. Megtapasztalhattam, hogy dolgoznak egyes emberek egy életen át a pénzért és elhatároztam, hogy én SOHA nem fogok így.

Elkezdtem tehát más munkák után kutatni, elkezdtem az online világ felé nézelődni és így lyukadtam ki a weboldal készítésénél, amelyet később webáruház készítéssel egészítettem ki.

Életem első webshopját 2016-ban készítettem saját célra. Közel egy év munka után lett kész, mégis bukás lett az egész projektem.

A problémám az volt, hogy hiába megtanultam összerakni egy weboldalt és webáruházat ingyenes videókból, sajnos a teljes képet nem láttam át. Nem értettem mi hogyan működik.


Próbáltam állateledellel… nem jött be. Puskáztam magyar és külföldi oldalakról, majd próbáltam kutya-macska játékokkal …. nem jött be. Még mindig hiányzott valami.SIKER ELSŐ JELE

Az áttörés akkor következett be, amikor a pénzemet elkezdtem magamba fektetni és nem termékekbe.

Elkezdtem üzleti könyveket olvasni, oktatóanyagokat vásárolni, üzletileg hasznos oldalakat és YouTube csatornákat követni, podcastokat hallgatni. Igazi feltöltődés volt és csak úgy záporoztak a jobbnál jobb gondolataim, hogyan tudnám fejleszteni a vállalkozásomat.

Rájöttem: A történet elejétől kezdve saját magam ellen dolgoztam. Nem volt még teljes képem a dolgok működéséről és így rossz döntések sorozatát hoztam, amelyek (jobb esetben csak) hátráltattak.

Éveken keresztül azt mondták nekem, hogy az iskolarendszerben kell hinnem. “Tanulj fiam, hozz jó jegyeket, csak így lesz belőled valaki!”, ezt a tanáraim is folyton nyomtatékosították, hogy “Tanulj jól! Menj egyetemre, szerezz diplomát!” magyarul: minél több papírt.

Amit felismertem, hogy rossz úton járok (tehát nem a diplomától és a munkahelyemtől kell várnom a jobb életet), elkezdtem azzal foglalkozni, ami igazán számít: önmagam fejlesztésével. Ettől kezdve gyorsan növekedni kezdtek az üzleti sikereim és a pénz mennyisége a bankszámlámon is.

Az első – állateledeles – webáruházamat több, mint 12 hónap alatt sikerült létrehoznom. Eredmény: 0 Ft és végleges törlés.

Az új ismereteim birtokában 2018 novemberében kevesebb, mint 1 hónap alatt megterveztem, kutattam és kiviteleztem a webáruházamat.
Eredmény: már az első hónapban majdnem elértem a 100.000 Ft-os bevételt.

 


 

Interjú:

Egyéniségépítés (Eyn) [MEGTEKINTÉS]

Saját üzemeltetésű weboldalak:

businessgym.hu (itt vagy 🙂 )

bgpro.hu

upmv.hu

uni4business.com

gentlebear.hu